BOOMASIEL

We blijven in beweging: inmiddels ben ik alweer druk bezig met een nieuw inspirerend project waarbij ik gedichten op muziek heb gezet. Gedichten van Frans Budé , mijn broer Govert Derix, Herman Verweij, Daan Kmiecik, Geert van den Munckhof, Louis Lehmann, Tsead Bruinja en mijzelf. Onlangs al twee getoonzette gedichten opgenomen met Marion Steeghs in mijn homestudio en met zanger-gitarist Baer Traa gewerkt in de Cosmic Orchestra studio van Mark Pütz. Verder ook al strijkers opgenomen bij Kerani Music in Stein. Gitarist Ton Engels, bassist Eric Coenen, acteur Huub Stapel (die een aantal gedichten heeft ingesproken) een strijkkwintet waarvoor ik arrangeer en de saxofonisten Bendik Hofseth (ooit Steps Ahead) en Leo Janssen (Angeli en Metropole Orchestra) zullen ook meewerken aan ‘Boomasiel’ . Wordt vervolgd. Kei leuk.